möbelateljé - där antika möbler får nytt liv

OM

Ekesterna Möbler renoverar och säljer handplockade unikat; möbler med minnen från svunna tider. Våra möbler är välbyggda, antika möbler tillverkade av massivt trä, för hand i Skandinavien av skickliga hantverkare. De flesta möbler vi säljer är tillverkade under åren 1850-1900. Ingen möbel är den andra lik och varje möbel finns endast i ett exemplar/ett par. Alla möbler är omsorgsfullt renoverade och ibland även omarbetade och oftast målade/betsade/oljade och förseglade för en vacker hållbar tillvaro i många, många år. Oavsett ålder har alla möbler en historia och den vill vi inte ta bort. Spår av tidens tand spar vi gärna då de ger möbeln en unik karaktär som vittnar om dess ålder och historia. 

Återbruk och hållbarhet ligger oss varmt om hjärtat. Att ge någon av våra renoverade möbler ett nytt hem är en resurseffektiv och hållbar konsumtion. Vi värnar om miljön och arbetar med ett flertal olika typer av miljövänlig färg bl.a. linoljefärg, milkpaint, chalkpaint, mineral paint och diverse olika tillbehör för att på bästa sätt kunna anpassa renoveringsresultatet efter möbelns stil och förutsättningar.

Vi åtar oss även beställningsuppdrag där vi målar om din(a) möbler efter dina önskemål. Konsultation inför ett beställningsuppdrag  är kostnadsfri. Hör av dig om du vill ha hjälp med någon av dina möbler. Om du inte hittar den möbel du söker går det bra att kontakta oss. Vi har oftast ett flertal nyinkomna möbler i lager som vi kan renovera och färdigställa efter dina önskemål. Vi söker även reda på specifika möbler och renoverar för kunders räkning.

Obs! Just nu är vi fullbokade och har tyvärr inte möjlighet att åta oss beställningsuppdrag.

Vi finns i Uppsala men erbjuder leveransalternativ inom Sverige och Europa. Det går också bra att själv hämta möbler direkt hos oss. Det går bra att besöka vår ateljé/verkstad på Tallbacksvägen 56 efter överenskommelse. Du når oss lättast på: 070-249 2500 eller info@ekesterna.se

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSparaSparaSpara

SparaSpara

SparaSparaSparaSpara